Menu
Je winkelwagen

Privacy Policy

.

PRIVACYVERKLARING

Juwelen Gysels is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals vastgelegd in deze Privacy Policy.

 

CONTACTGEGEVENS

Juwelen Gysels

Neerstraat 1  8810  Lichtervelde

Telefoon: 0032 51 722295

E-mail: info@gysels.be

Ondernemingsnummer BTW: BE 0761204728

 

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Juwelen Gysels kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van  Juwelen Gysels , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Juwelen Gysels verstrekt. Juwelen Gysels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

- Uw bankrekeningnummer om je betaling te ontvangen

- Uw Paspoortnummer: dit vragen we enkel als je je afhaalbewijs niet bij hebt.

 

WAAROM JUWELEN GYSELS GEGEVENS NODIG HEEFT

Juwelen Gysels verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan Juwelen Gysels uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

HOE LANG JUWELEN GYSELS GEGEVENS BEWAART

Juwelen Gysels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

DELEN MET ANDEREN

Juwelen Gysels verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.  

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Juwelen Gysels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Juwelen Gysels gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

GOOGLE ANALYTICS

Juwelen Gysels maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Juwelen Gysels bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Juwelen Gysels te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Juwelen Gysels heeft hier geen invloed op.

Juwelen Gysels heeft Google geen toestemming gegeven om via Juwelen Gysels verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@gysels.be .

Juwelen Gysels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Juwelen Gysels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Juwelen Gysels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Juwelen Gysels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via info@gysels.be .

www.gysels.be is een website van Juwelen Gysels.

 

Wij maken gebruik van cookies